Kurser 
 
Sikringskurser (K1 + K2) 

I FFK tilbyder vi primært K1 og K2 kurser. Det er kurser hvor man lærer den nødvendige sikkerhed for at kunne klatre og sikre top-reb og føring. kurserne følger Dansk Klatreforbunds standarder og er et krav på de fleste danske klatrevægge. 

K1 og K2 koster samlet 600 kroner. Det kræver dog at man er medlem af FFK. Medlemsskab koster 400 kroner pr. år (pris pr. 1. april 2024 er 450kr) og giver adgang til brug af vores klatrevægge samt mulighed for at tage på ture med økonomisk tilskud fra klubben.  

Sikringskurser (K1+K2) oprettes efter behov. Ønsker du et kursus oprettet, så kontakt  kursus-udvalget på mail: kursus@ffklatring.dk. du kan tjekke om der allerede er oprettet et kommende kursus under events: https://ffklatring.dk/cms/EventOverview.aspx

 
Oprettelse af kursus kræver min. 3 deltagere.   
 
Kurset tager i alt 9 timer som fordeles over 3 dage.  

Andre kurser

Ønsker du et bestemt kursus så skriv til kursus@ffklatring.dk. så ser vi hvad vi kan gøre. Du kan også kigge på dansk klatreforbunds kalender hvor mange klubber slår op når de laver eksempelvis instruktør eller inde til ude kurser. Vil du gerne være instruktør eller træner i klubben og ønsker et kursus i den forbindelse, så snak med bestyrelsen om der er penge til at klubben betaler for kurset.