FFK er en klub, hvor det sociale er i højsædet, men hvor friluftsliv og klatring er omdrejningspunktet. 
Vi holder til i DGI-byen i København.

Som medlem kan du deltage i vores friluftsarrangementer og være en del af klatregruppen.
Når man er medlem af klubben, er det ikke nødvendigt, at man har en klatremakker eller at man kender nogen i forvejen for at tilmelde sig. Du kan sagtens selv dukke op og derved få en masse nye venner og gode oplevelser. FFK har ry for at være åben og gæstfri, så nye medlemmer bliver taget godt imod, og jo flere arrangementer du vælger at deltage i eller selv er med til at udforme, des mere vil du lære de andre at kende. 

FFK tilbyder K1 - Topreb og K2 - Førings kursus samlet. For at kunne sikre din klatremakker skal du i henhold til Dansk Klatreforbund have gennemført K2 kurset.  

Klubben klatrer ikke kun på egne vægge, men tager også nogle gange ture andre steder i landet. Yderligere har vi klatret i Göteborg i Sverige og Rjukan i Norge. Vi har været på vandreture i Sverige, afholdt Sommerfester i Hareskoven til Sankt Hans og hygget på flere kanoture. Som du kan se, er det kun kreativiteten, der sætter sine begrænsninger for ture vi gerne vil på. Flere tiltag er yderst velkomne. Har man lyst til at arrangere en tur, men mangler ekspertise, er det bare at spørge om hjælp, vi har flere medlemmer, som har erfaring med dette.

Når vi ikke er aktive ude i naturen fester vi gerne sammen, drikker en hyggeøl eller mødes over en kop kaffe til afslapning og småsnak. Der er en skøn stemning i klubben og det er svært ikke at danne venskaber på tværs af hinanden. 

Når du er medlem af FFK kan du, mod forevisning af medlemskort, få rabat på udstyr hos Friluftsland og Outdoor Rødovre samt på kort og bøger i Nordisk Korthandel. Dette kan du læse mere om under rabataftaler. FFK er yderligere medlem af DKLAF (Dansk Klatreforbund) hvilket vil sige at vi har mulighed for at søge sparring hos disse, tage uddannelser og få tilskud til større ture, samt gæsteklatre i klubber der ligeledes er under samme ordning. Her gælder dog visse særregler. Disse kan findes under Dansk Klatreforbunds hjemmeside. 

 

Du behøver derfor ikke at være den nye Bear Grylls for at tilmelde dig, men bare have lyst til at dyrke friluftsliv og eller klatring samt have lyst til at lære os andre at kende. 

 

Hvordan melder jeg mig ind?