Sankt Hans/Midsommerfest kalder på hygge i godt selskab. FFK´s udgave af midsommerfesten går ud på at tage ud i Hareskoven, spille spil, drikke god alkohol, høre musik, spise mad over bål og selvfølgelig hygge. Vores mødested er Sletten. Her er der to bålpladser, hvoraf et af dem er med tag, så man kan sidde i læ for regnen, hvis den skulle dukke op. Stedet danner rammen for fejring af sommeren. Ligeledes er der masser af plads til telte, og en "Orange Scene", hvis man har lyst til at sætte det op.

Lige som sidste år blev der ved fælles hjælp samlet brænde sammen til et stort bål, som vi senere kunne sidde omkring, når mørket faldt på i den helt rigtige Midsommer ånd. Der blev spillet kongespil, gået på lidt alternativ "slagline" (fordi vi ikke er så gode til det) og spillet svensk rundbold. Svensk rundbold går ud på at man simpelthen ikke kan dø. Derudover samler man konstant point ind. En meget mere solidarisk og sympatisk måde at spille rundbold på end de danske regler, hvor man uden at blinke bliver dømt død, når chancen byder sig. 

I år havde Martin Alf sørget for at købe lækre kyllinger ind til folket, som blev tilberedt over bål på samme manér som man tilbereder helstegt pattegris. Det smagte himmelsk, og hver især havde taget deres eget tilbehør med. Vanen tro blev folk mere og mere festlige som aftenen skred frem. De sidste gik i seng sent på natten.   

Tak til venner og de FFK´er, som var med. Uden jer havde det ikke været det samme. 

Se flere billeder på Facebook