Tobias havde inviteret til træklatring i Hareskoven, og havde selvfølgelig planlagt det på en af de vejrmæssigt gode maj-dage. Så manglede der bare nogle FFK'er til at komme med det gode humør og en masse energi at bruge i træerne. Der var tilmeldt 7, men afbuddene tikkede ind - også efter planlagt mødetid - og det endte således med en lille eksklusiv flok bestående af Kåre, Jasper og Tobias.

Tobias havde forberedt topsikring i det første træ inden arrangementets start, og mens Kåre og Jasper gik i gang med at besejre dette træ, forberedte Tobias en topsikring i det næste træ. Det første træ var relativt let at klatre i, så det var et par kække fyre der kastede sig over det andet træ. Men allerede fra starten var udfordringen større, da en rebstige var byttet ud med armgang op ad en gren, og resten af træet var også bare lidt sværere at komme igennem. Efter en sidste tur i det første træ, var det 3 trætte og mygge-stukkede fyre, der var klar til at vende hjem til henholdsvis familie og opgaveskrivning.

Pauserne blev brugt til at spise den medbragte mad og lidt hyggesnak i solen, herunder den obligatoriske snak om grej. Jasper fik afprøvet opsætningen af en nyanskaffet hængekøje, og alle 3 fik afprøvet køjen.

Et tilsvarende arrangement kan kraftigt anbefales for alle jer der har lyst til en god blanding af natur, klatring og social hygge.