Træklatring Hareskoven 2014

 

Tobias havde inviteret til træklatring i Hareskoven, og havde selvfølgelig planlagt det på en af de vejrmæssigt gode maj-dage. Så manglede der bare nogle FFK'er til at komme med det gode humør og en masse energi at bruge i træerne. Der var tilmeldt 7, men afbuddene tikkede ind - også efter planlagt mødetid - og det endte således med en lille eksklusiv flok bestående af Kåre, Jasper og Tobias.

Læs mere...

Vandretur fra Klampenborg til Farum

Vi var 8 personer, der mødtes foran indgangen til Dyrehaven i Klampenborg søndag den 6. april, da bestyrelsen endnu engang havde arrangeret et event for klubbens medlemmer og deres venner. Denne gang var det en vandretur på knap 18 km fra Klampenborg til Farum og det blev en rigtig hyggelig afslutning på weekenden, da både nye som gamle medlemmer mødte op til fysisk udfoldelse gennem skov, forbi søer og hen over bakket terræn på en god del af strækningen. 

Læs mere...

Trekking i Söderåsen, Skåne

En skøn forårsvandretur i sveriges fantastiske Söderåsen, Naturreservat med gode venner, rygsæk, kolde øl og venezuelansk Ron Diplomatico til de kølige aftner foran bålet.

Det er hvad vi havde at se frem til på endnu en af FFK's hyggelige vandreture med oppakning. Dog uden at være helt klar over hvor mange kilometer vi egentligt kom til at tilbagelægge på andendagen.

Læs mere...

Beretning fra kanotur, Farum Sø til Københavns Havn

Denne gang foregik FFK’s tur på en hyggelig tur fra Farum sø til Københavns havn i kano. Vejret var med os, humøret var højt og kanoerne var godt læsset med alt godt til munden og sjælen. De lækre telte, liggeunderlag, skønt og ikke mindst uundværligt gear og grej var medbragt, da det for en gangs skyld ikke handlede om at præstere bedst muligt hurtigst muligt, men i stedet handlede om at hygge sig på en luksustur, hvor læsset var overladt til kanoerne og vores job kun bestod i at padle fremad, troede vi… Vi kom hurtigt på andre tanker, da vi havde passeret vores ottende overbæring, stødte på uventede udfordringer og måtte kæmpe mod naturens rasen.

Læs mere...

Midsommerfest i Hareskoven 2013

Sankt Hans/Midsommerfest kalder på hygge i godt selskab. FFK´s udgave af midsommerfesten går ud på at tage ud i Hareskoven, spille spil, drikke god alkohol, høre musik, spise mad over bål og selvfølgelig hygge. Vores mødested er Sletten. Her er der to bålpladser, hvoraf et af dem er med tag, så man kan sidde i læ for regnen, hvis den skulle dukke op. Stedet danner rammen for fejring af sommeren. Ligeledes er der masser af plads til telte, og en "Orange Scene", hvis man har lyst til at sætte det op.

Lige som sidste år blev der ved fælles hjælp samlet brænde sammen til et stort bål, som vi senere kunne sidde omkring, når mørket faldt på i den helt rigtige Midsommer ånd. Der blev spillet kongespil, gået på lidt alternativ "slagline" (fordi vi ikke er så gode til det) og spillet svensk rundbold. Svensk rundbold går ud på at man simpelthen ikke kan dø. Derudover samler man konstant point ind. En meget mere solidarisk og sympatisk måde at spille rundbold på end de danske regler, hvor man uden at blinke bliver dømt død, når chancen byder sig. 

Læs mere...

Vandretur i Sydsverige

En lille vandretur i Sveriges smukke natur

Taskerne er pakket og 11 FFK´er + venner er klar til at indtage en lille del af Sveriges ”Skåneled – Österlencirklen”, som er et netværk af vandreruter rundt om i Skåne. Start- og slutpunktet er nord for Brösarp ved Torparebron bus station. En vandretur på små 40 km på 2 dage venter på os. Vi ved, at vejret er med os denne weekend, så intet kan gå galt andet end opdukken af vabler og trætte ben. 

 

Læs mere...